از قابلیت پشتیبانگیری (Backup) و بازیابی (Restore) تنظیمات در فتوشاپ استفاده کنید تا بتوانید تنظیمات شخصی خود را بین چند کامپیوتر منتقل کرده یا پس از نصب مجدد فتوشاپ، محیط کاریتان را بهسرعت بازیابی کنید.
با ایجاد فایل پشتیبان از تنظیمات شخصی فتوشاپ، از حذف یا از بین رفتن آنها در هنگام بهروزرسانی یا کرشهای احتمالی جلوگیری کنید.
فتوشاپ تنظیمات سفارشی شما را در فایلهایی به نام Preference Files ذخیره میکند که ممکن است در هنگام کرش یا آپدیت از بین بروند. ساخت نسخهی پشتیبان از این فایلها باعث میشود هر زمان که لازم بود، بتوانید محیط کاری، میانبرهای صفحهکلید و سایر تنظیمات خود را بهسرعت بازیابی کنید.
🗂 پشتیبانگیری از تنظیمات (Backup Preferences)
- برنامهی فتوشاپ را بهطور کامل ببندید.
- به مسیر پوشهی تنظیمات بروید:
- macOS:
Users/<user name>/Library/Preferences/Adobe Photoshop <version> Settings - Windows:
Users/<user name>/AppData/Roaming/Adobe/Adobe Photoshop <version>/Adobe Photoshop <version> Settings
- macOS:
- پوشهی Adobe Photoshop <version> Settings را کپی کرده و در محل دیگری ذخیره کنید.
- برای شناسایی راحتتر در آینده، روی نسخهی پشتیبان تاریخ و شماره نسخهی فتوشاپ را بنویسید.
♻️ بازیابی تنظیمات از فایل پشتیبان (Restore Preferences)
- فتوشاپ را بهطور کامل ببندید.
- به مسیر پوشهی تنظیمات همانند بالا بروید.
- پوشهی فعلی Adobe Photoshop <version> Settings را تغییر نام داده یا به مکان دیگری منتقل کنید تا یک نسخهی موقت از آن داشته باشید.
- پوشهی پشتیبانگیریشدهی خود را در همین مسیر کپی کنید.
- فتوشاپ را اجرا کنید و مطمئن شوید که تنظیمات شما بهدرستی بازیابی شدهاند.
📘 نکته
در macOS، پوشهی Library در حالت عادی مخفی است.
برای دسترسی به آن، در Finder کلید Option را نگه دارید، از منوی Go گزینهی Library را انتخاب کنید.
💡 پیشنهاد
برای جلوگیری از از دست دادن تنظیمات مهم، بهویژه پیش از بهروزرسانیهای اصلی یا زمانی که تغییرات گستردهای در فضای کاری یا میانبرهای خود ایجاد کردهاید، بهصورت منظم از تنظیماتتان نسخهی پشتیبان تهیه کنید.

به همکار حرفه ای نیاز دارید؟
