leopards-preload
...

استفاده از Snapshotها در پنل History

یاد بگیرید چگونه با استفاده از Snapshotها در پنل History، نسخه‌های مختلف تصویر خود را در فتوشاپ حفظ کنید.

Snapshotها به شما امکان می‌دهند نسخه‌های موقت تصویر را در مراحل مختلف ویرایش ذخیره کنید. این نسخه‌ها تا زمانی که سند را ببندید در پنل History در دسترس هستند. با استفاده از Snapshotها می‌توانید به راحتی نسخه‌ها را مقایسه کنید، به حالت خاصی بازگردید یا بدون افزایش حجم فایل و ایجاد فایل‌های اضافی، آزمایش‌های ویرایشی انجام دهید.

ایجاد Snapshot جدید

  1. مسیر Window > History را انتخاب کنید.
  2. در پنل History، Create New Snapshot را انتخاب کنید.
  3. در کادر New Snapshot، نامی توصیفی برای Snapshot وارد کنید.
  4. محتوای Snapshot را از منوی From انتخاب کنید:
    • Full Document: تمام لایه‌ها را در تصویر ذخیره می‌کند.
    • Merged Layers: تمام لایه‌ها را ادغام می‌کند.
    • Current Layer: فقط لایه انتخاب‌شده فعلی را ذخیره می‌کند.

💡نکته: انتخاب یک Snapshot و اعمال تغییرات، تمام حالات فعلی پنل History را پاک می‌کند، مگر اینکه گزینه Allow Non-Linear History فعال باشد.

  1. برای ایجاد Snapshot، OK را انتخاب کنید.

💡نکته: اگر گزینه Automatically Create New Snapshot When Saving در History Options فعال باشد، هنگام ذخیره فایل، Snapshot به‌طور خودکار ایجاد می‌شود.

اقدامات قابل انجام روی Snapshotها

  • Apply: برای تغییر به حالت ذخیره‌شده در Snapshot، آن را انتخاب کنید.
  • Rename: روی Snapshot دوبار کلیک کرده و نام جدید وارد کنید.
  • Delete: یک Snapshot را انتخاب کرده و Delete current state را بزنید. برای تأیید، عملیات را تأیید کنید.
  • Create file: از حالت فعلی یک سند جدید ایجاد کنید (Create a new document from current state).