leopards-preload
...

بازگردانی محیط‌های کاری

بیاموزید چگونه محیط‌های کاری پیش‌فرض و سفارشی را در فتوشاپ بازگردانی کنید تا چیدمان پنل‌ها (Panel Layout) به حالت اولیه تنظیم شود.


بازگردانی محیط کاری پیش‌فرض

در فتوشاپ، محیط‌های کاری چیدمان آخرین پنل‌ها را نمایش می‌دهند، اما می‌توانید چیدمان اصلی و پیش‌فرض را نیز بازگردانی کنید.

  1. از منوی کشویی Choose a workspace در Application Bar استفاده کنید.
  2. گزینه‌ی Essentials را انتخاب کنید.
    • فتوشاپ محیط کاری را به چیدمان پیش‌فرض (Essentials Workspace) بازمی‌گرداند.

⚠️ نکته:
همچنین می‌توانید مسیر زیر را دنبال کنید:
Window > Workspace > Reset > Essentials (Default)


بازگردانی محیط‌های کاری ذخیره‌شده

  1. از منوی کشویی Choose a workspace در Application Bar استفاده کنید.
  2. برای بازگردانی یک محیط کاری پیش‌فرض یا سفارشی مشخص، گزینه‌ی Reset <Workspace Name> را انتخاب کنید.
  3. برای بازگردانی همه‌ی محیط‌های کاری پیش‌فرض فتوشاپ مسیر زیر را دنبال کنید:
    • Windows: Edit > Preferences > Workspace
    • macOS: Photoshop > Settings > Workspace
      سپس گزینه‌ی Restore Default Workspaces را انتخاب کنید.

این کار تمام محیط‌های کاری پیش‌فرض فتوشاپ، مانند Essentials و Photography را به چیدمان اصلی خود بازمی‌گرداند.